V dňoch od 27. do 29. novembra sa v čase od 5:30 do 18:30 bude v bratislavskom závode Volkswagen Slovakia, a.s. konať jesenná zbierka šatstva a iných potrieb pre neziskové organizácie, ktorú v duchu svojich verejnoprospešných aktivít podporuje aj naša Nadácia.  V duchu sviatka štedrosti, dávania a dobrovoľníctva – Giving Tuesday – 28. novembra 2017, máte možnosť darovať pre vás nepotrebné veci ľuďom, ktorí ich budú môcť ďalej používať.

Darovať môžete mužské, ženské aj detské šatstvo, obuv, knihy, elektroniku, kozmetiku, domáce potreby, hračky, materiál pre tvorivé dielne, kočíky a vajíčka pre bábätká. Všetkých darcov chceme požiadať, aby veci roztriedili do kategórií a označili ich. Uľahčia tak priebeh celého rozvozu. Veci sa budú zbierať na troch stanovištiach – Autofórum pri hlavnej bráne, pri starej bráne na parkovisku pri zdravotnom stredisku a na parkovisku pri bráne V (Porsche Halle).

Vyzbierané veci budú odvezené partnerskou firmou DHL Exel Slovakia do Detského domova Studienka v Bratislave a do Komunitného centra v Jelšave.

Zapojte sa aj vy a pomôžte dobrej veci.