Tímy zo stredných a vysokých škôl z celého Slovenska minulý týždeň v bratislavskom závode Volkswagen Slovakia (VW SK) prezentovali svoje zrealizované projekty, ktoré podporila Nadácia Volkswagen Slovakia. Komisia na základe technických kritérií a inovatívnosti projektov určila víťazov jednotlivých kategórií.

Nadácia Volkswagen Slovakia podporuje technické projekty študentov a pedagógov stredných odborných a priemyselných škôl i vysokých škôl prostredníctvom grantových programov Stredné školy a technika, rozvíjať technik(o)u a súťažou Yrobot Cup. Rozvoj technickej výučby na stredných odborných a priemyselných školách podporila sumou viac ako 53 000 eur a na vysokých viac ako 117 000 eur. Prostredníctvom jej grantových programov bolo zrealizovaných 33 stredoškolských a 20 vysokoškolských technických projektov. Bližšie informácie o projektoch Nadácie a možnostiach získania grantu nájdete na www.nadacia-volkswagen.sk.

Vstúpiť do fotogalérie
Pozrieť video