Vedomosti tvoria budúcnosť!  Či už je to zriadenie bilingválnych nemecko-slovenských skupiniek v materských školách, podpora detí v detských domovoch, zlepšenie podmienok na slovenských základných školách, podpora verejnoprospešných vzdelávacích projektov, v ktorých sa angažovali zamestnanci spoločnosti Volkswagen Slovakia, alebo vybavenie katedry „Automobilová výroba“ na Strojníckej fakulte STU v Bratislave  moderným laboratóriom,  naša Nadácia sa zasadzuje rôznym spôsobom za lepšie podmienky vzdelávania na Slovensku. V nasledujúcom roku plánujeme okrem iného rozšírenie našich projektov etablovaním bilingválnej nemecko-slovenskej skupiny na základnej škole.

Aby bolo možné projekty posunúť ďalej a rozširovať ich, prosíme Vás aj v tomto roku o Vašu pomoc! Využite možnosť nášho daňového práva a venujte nám 2% z Vašej už zaplatenej dane z príjmu. Nevzniknú Vám tým žiadne náklady: daňový úrad vráti našej Nadácii 2% z Vašej už zaplatenej dane! Vy rozhodnete, či tieto peniaze poslúžia dobrému účelu alebo pripadnú štátnej pokladnici.

Vopred ďakujeme za Vašu podporu!