Prihlasovanie na nový projekt Nadácie Volkswagen Slovakia Vedomostné ostrovy je v plnom prúde. Projekt môžete sledovať už aj na Facebooku, kde sú pravidelne servírované prvé zaujímavé vedomosti so súťažami o hodnotné ceny. Prvý Vedomostný ostrov si môžete vyskúšať naživo v Meste povolaní v Bory Mall. Už ho stihli otestovať aj deti na dennom letnom tábore – Automobilovej JUNIOR akadémii.

Sto ďalších vedomostných ostrovov je pripravených na cesty do základných škôl na Slovensku, kde ponúknu žiakom veľké množstvo vedomostí z oblasti techniky, ekológie, nemeckého jazyka, dopravnej výchovy, ekológie a fyziky. Deti sa budú učiť prostredníctvom zaujímavých videí, hier, pokusov a v získaných poznatkoch sa budú môcť následne otestovať. Spolu s  ostrovom získa každá škola bezplatné pripojenie na internet na dva roky.

Prihláste aj vašu školu do projektu Vedomostné ostrovy! Online formulár žiadosti nájdete tu. Nezabudnite ho odoslať do 16. októbra, kedy prebehne uzávierka.