V rámci projektu #PomáhameĎalej sa vo štvrtok 26. júla začala v obchodnom centre Galéria Martin verejná výstava projektov zo severného Slovenska. Výstava trvala tri dni a otvorili sme ju spolu s 10 vybranými organizáciami, ktorých projekty sme v minulosti podporili a prišli ich sem predstaviť. Na základe facebookového hlasovania získalo hlavnú cenu – zapožičanie automobilu  Volkswagen up! na rok – Denné centrum Frézia z Partizánskeho. Už ho využíva na svoje rôznorodé aktivity zamerané na praktické vzdelávanie ľudí s mentálnym postihnutím. Špeciálnu cenu Stredoslovenskej televízie – 2 000 € na svoj projekt – si odniesla Základná škola s materskou školou Rudolfa Dilonga z Trstenej, ktorá vďaka podpore našej Nadácie premenila nevyužívanú plochu na dopravné ihrisko.

Ďakujeme všetkým 10 prítomným organizáciám a gratulujeme víťazom udalosti v Martine! Posledná prezentácia prebehne 24.8. v Košiciach. Príďte sem podporiť organizácie z vášho regiónu.

Video z otvorenia trojdňovej výstavy môžete vidieť tu. Fotografie nájdete v našej galérii.