Vianočný projekt 2022: Vianočné auto

Vytvorte model vianočného auta a vyhrajte!

Elektronickú žiadosť je potrebné online zaregistrovať na tejto webovej stránke Nadácie Volkswagen Slovakia najneskôr do 30. 09. 2022

Detailné fotografie 1) súťažného modelu, 2) súťažného modelu spolu s deťmi, ktoré ho vytvorili a 3) detí pri tvorbe súťažného modelu pošlite na mailovú adresu nadacia.volkswagen@gmail.com.

Päť najlepších modelov, ktoré postúpia do súťaže, bude vybraných na základe kreativity pri tvorbe modelu, ale aj na základe zaslaných fotografií. Podľa nich rozhodnú o troch víťazných modeloch aj zamestnanci spoločností Volkswagen Slovakia a Volkswagen Group Services. Kvalita zaslaných fotografií je preto dôležitým kritériom výberu.

• Zaregistrovanie žiadosti:

• 1. Informácie o centre pre deti a rodiny, ktoré sa registruje do súťaže „Vianočný projekt 2022 - Vianočné auto“

• Uveďte názov grantového programu alebo projektu a číslo zmluvy.
  • Bankové spojenie

• Štatutárny zástupca

• Osoba zodpovedná za projekt

• 2. Popis súťažného modelu auta

• 3. Fotografie

Fotografie, prípadne aj video v dobrej kvalite pošlite na mailovú adresu nadacia.volkswagen@gmail.com – dve detailné fotografie súťažného modelu s hviezdnym autom, dve fotografie detí pri tvorbe modelovej situácie s hviezdnym autom a jednu fotografiu zúčastnených detí s hotovým modelom. Na označenie súborov použite názov vášho CDR.
  • 4. Potvrdenia

• Natiahnite súbory sem alebo
    Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, Max. file size: 50 MB.
      Nahrajte čestné prehlásenie štatutára zariadenia, že sa o projekt uchádza ako oprávnená osoba.
    • Natiahnite súbory sem alebo
      Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, Max. file size: 50 MB.
        Nahrajte Súhlas dotknutých osôb so spracúvaním osobných údajov a zverejnením obrazového materiálu a fotografií
      • Štatút súťaže je k nahliadnutiu na tomto linku