Žiadosť GP: Zelená dobrovoľníkom

Žiadosť o grant je potrebné online zaregistrovať na tejto webovej stránke Nadácie Volkswagen Slovakia a zároveň kompletnú v tlačenej (papierovej) podobe doručiť na adresu Nadácie Volkswagen Slovakia (Jána Jonáša 1, 843 02 Bratislava) najneskôr do 24.02.2018 v jednom origináli s podpisom štatutárneho zástupcu.
Ku žiadosti, prosím, priložte aj fotodokumentáciu areálu/objektu pred úpravami.
  • Zaregistrovanie žiadosti:

• (Čo je Vašou úlohou v rámci projektu? Definujte Vašu pracovnú náplň dobrovoľníka na danom projekte.)
  • 1. Informácie o Žiadateľovi*, ktorý projekt organizuje

• V prípade, že nemáte facebookovú stránku, vpíšte "nemáme".
  • Bankové spojenie

• Osoba zodpovedná za projekt

• Štatutárny zástupca Žiadateľa

• Stručne popíšte charakter školy - veľkosť, zameranie, význam v rámci regiónu a pod. Definujte o aký typ školy ide (štátna, súkromná, cirkevná iné).
  • 2. Informácie o projekte

• (Maximálne 50 slov)
  • Odhadnite aj počet dobrovoľníkov, ktorí sa na projekte zúčastnia. Zapoja sa doň aj deti? Ak áno, približne aký počet? Skutočné počty bude v prípade realizácie projektu potrebné zaznamenať na prezenčnej listine.
  • Aké úpravy budú v rámci dobrovoľníckeho projektu v školkskom areáli zrealizované? Ku žiadosti, prosím, priložte aj fotodokumentáciu areálu/objektu pred úpravami a prezenčnú listinu zúčastnených dobrovoľníkov. K záverečnej správe sa dodatočne priloží fotografia po úpravách a prezenčná listina zúčastnených dobrovoľníkov.
  • ObdobieÚloha
    Pridať riadok
  • 3. Výdavky a príjmy

• Maximálna čiastka podpory 500 €
  • 4. Podmienky účasti na projekte

• Natiahnite súbory sem alebo
  • Pečiatka a podpis štatutára

• Förderungsprogramm: Grün für Freiwillige - Zusammenfassung des Projektes auf Deutsch *

(vyplňte prosím v nemeckom jazyku)
  • Stellen Sie bitte Fotodokumentation des Schulfhofes zusammen mit dem Antrag zur Verfügung. Die Fotos von dem Stand des Schulhofes nach der Verwirklichung des Projektes werden zum Abschlussbericht angehängt.
  • Ausgaben und Einnahmen:

• max 500 €
  • (Max. 20 Wörter)